Service, piese, reparatii stivuitoare Pramac

DESPRE PRAMAC

Service, piese, reparatii stivuitoare PRAMAC

Istoria Pramac a inceput in 1966, când familia Campinoti a fondat o companie de echipamente de construcții. Pramac a evoluat mereu, extinzându-și portofoliul de produse și devenind punctul de referința la nivel mondial pentru producția de generatoare și echipamente de manipulare a materialelor de depozit. Diversitatea liniilor de afaceri ale Pramac asigura faptul ca firma este un jucator de frunte pe o mare varietate de piețe globale.

Pramac este prezenta in peste 150 de țari diferite, cu 17 sucursale și 8 fabrici de producție situate in Europa, Asia și America de Sud. Produce o gama completa și flexibila de produse care satisface intregul spectru de nevoi energetice pentru a se potrivi clienților din intreaga lume.

Cu sprijinul a aproximativ 1100 de angajați și a 10% dintre ingineri, Pramac a dezvoltat o experiența tehnologica, care nu se compara cu niciuna. Procesele de fabricație integrate pe verticala ale Pramac asigura calitatea și performanțele optime ale tuturor produselor proiectate.

Toate resursele și energiile Pramac sunt intr-adevar dedicate celor mai exigente piețe, cu scopul de a oferi produse care sunt potrivite pentru scop. Utilizând componente de calitate superioara și construind parteneriate strategice, Pramac este in masura sa ofere performanțe garantate ale produselor, cu suport global.

In 2016, Pramac a devenit parte a grupului Generac. Din 2002, Pramac joaca un rol principal in Campionatul Mondial de MotoGP, cu echipa sa “Pramac Racing” și parteneriatul sau puternic cu Ducati Corse.

GALERIE FOTO PRAMAC

GALERIE FOTO PRAMAC