Servicii de reparatii si intretinere

Totul pentru o flota eficienta

Mai presus de toate, masinile de manipulare a materialelor pot sprijini in mod eficient procesele de lucru prin disponibilitatea lor continua. Service-stivuitoare.ro Srl ofera servicii de intretinere si reparatii pentru a va ajuta in acest sens. Tehnicienii nostri de service calificati se asigura ca intervalele de service sunt respectate si efectueaza lucrari de intretinere si reparatii rapide si fiabile la peste 100 de tipuri de echipamente.

Acest lucru ofera clientilor nostri liniste sufleteasca in ceea ce priveste siguranta muncii, asigurând in acelasi timp cea mai buna disponibilitate a echipamentelor si a flotei. De asemenea, intretinerea regulata asigura costuri de exploatare mai mici si o valoare de revânzare crescuta a echipamentelor de manipulare a materialelor. Service-stivuitoare.ro ofera pachete de servicii pentru a satisface cerintele specifice ale clientilor, de la reparatii ad-hoc la contracte de service complete.

Cu o retea de service formata din zeci de tehnicieni de service in Romania, suntem la dispozitia clientilor nostri de pretutindeni. Service-stivuitoare.ro este acolo pentru a va oferi asistenta oricand este nevoie. Acest lucru va asigura ca stivuitoarele si echipamntele dvs. de depozitare ramân eficiente si sigure, iar operarea lor este rentabila si sustenabila.